CANVAS

De canvas collectie geeft de basis voor een eerlijk en duurzaam Nederlands item. Het is aan jou om het canvas in te vullen en de creatie door te geven.

Duurzame basics geproduceerd in Nederland

Oplages

Onze canvas kledingitems zijn speciaal ontwikkelt om een aanvulling te zijn op jouw collectie, de perfecte toevoeging. De gehele collectie wordt gemaakt op een duurzame en sociale werkwijze binnen Fabriek Fris in Ede. De items zijn zowel voor particulieren per stuk te bestellen als zakelijk. 

Wil je meer dan 10 stuks bestellen neem dan hier contact met ons op over de mogelijkheden.

Zeefdrukken van duurzame T-shirts in Nederland

Zeefdrukken

Voor het personaliseren van de canvas items kan je kiezen voor zeefdrukken. Met zeefdrukken kun je jouw canvas invullen tot jouw eigen persoonlijke stijl die naadloos aansluit bij jouw collectie. Of het nu gaat om alleen een logo of een volledige bedrukken, met de zeefdruk techniek zijn er vele mogelijkheden.

Wil je meer weten over de zeefdruk mogelijkheden neem dan hier contact met ons op. 

borduren

Borduren

Voor het personaliseren van de kledingitems kan je ook kiezen voor borduren. Een logo, naam of tekst borduren op de canvas items maakt een eigen creatie dat tot leven komt. Borduren is een duurzame manier van personaliseren met hoogwaardige en langdurige kwaliteit. 

Wil je meer weten of de bedruk mogelijkheden neem dan hier contact met ons op.

Private label

Fabriek Fris biedt modemerken, ontwerpers, bedrijven en verenigingen de mogelijkheid om de canvas items te personaliseren tot eigen ontwerp. Alle items van deze collectie zijn geproduceerd binnen ons eigen atelier in Ede.

Er is veel mogelijk om de canvas artikelen te personaliseren door bedrukken of borduren van de items. Wij verzorgen de maatlabels en waslabels. We selecteren de mooiste en duurzame materialen voor onze items met comfortabele pasvormen. 

We bieden t-shirts, sweater en hoody’s. Met de canvas items heb je de vrijheid om de kledingitems te personaliseren. Er is veel mogelijk om je designs op de canvas items te bedrukken of borduren. Wij verzorgen de maatlabels/waslabels zodat je dit zelf niet hoeft te doen. 

Duurzame basis

Binnen de modebranche zijn er grote uitdagingen wat betreft duurzaamheid. Alle canvas items worden gemaakt in ons eigen atelier gevestigd in Ede. Met onze gespecialiseerde tricot-team produceren we alle items op een duurzame wijze onder goede werkomstandigheden. De lokale productie binnen ons eigen atelier zorgt voor minder Co2 uitstoot, korte lijnen en productie on-demand. 

Alle items hebben klassieke details, comfortabele pasvorm en een nette afwerking. Ons team staat zelf model voor de items van de collectie. Hiermee geven we de makers achter het atelier een gezicht. Juist omdat onze industrie vaak ver van ons af staat en er weinig transparantie is. Dit willen wij graag anders doen, geef jij het verhaal door met jouw creatie?

Winkelwagen